InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

El Centre Cultural Andalús omple d’emocions Can Gomà amb la processó de Setmana Santa

 

L’expectació al pati de Can Gomà era màxima per veure al ‘Crist del gran poder‘ i a la ‘Verge del gran dolor‘. Tothom tenia les emocions a flor de pell i això s’ha notat quan ha sortit el Crist, que ha provocat els aplaudiments de tothom. Aquest moment significava l‘inici de la processó de Setmana Santa del Centre Cultural Andalús de Mollet, una processó en la qual participen més de 300 persones entre els 4 passos que porta. Per totes elles, és un moment molt emocionant.

L’altre moment més esperat ha estat veure la Verge, que ha estat l’última a sortir, i que també ha provocat aplaudiments entre el públic. Acompanyant al Crist i la Verge no han faltat els músics de la Unió Cultural Andalusa, que s’han posat les seves millors gales per l’ocasió. Un dels moments més especials de la processó ha estat quan, des del públic, s’han cantat saetes, tant a la Verge com al Crist.

Aquest moment s’ha repetit al llarg del recorregut, que ha passat pels carrers més cèntrics de Mollet. Una processó que ja fa 20 anys que organitza el Centre Cultural i que mou a centenars de persones per a fer-la possible.