El certamen literari 7 Plomes arriba a la 30a. edició

L’Associació Cultural Set Plomes i la Biblioteca Can Mulà-Jordi Solé Tura han impulsat el certamen literari de poesia i prosa de Sant Jordi. Aquest any s’ha celebrat la trentena edició amb l’objectiu de fomentar la poesia.

En José Manuel Saiz és de Vitòria i ha aconseguit el primer premi del certamen literari de Sant Jordi de Mollet, en la categoria de poesia en castellà. En aquesta trentena edició del concurs s’han rebut unes tres-centes propostes procedents de tot l’estat i de l’estranger.

Els participants premiats han pujat dalt de l’escenari del centre cultural La Marineta per llegir les seves creacions.

El certamen també té com a finalitat fomentar la literatura entre els joves a través d’una temàtica en concret. En aquesta edició el tema escollit ha estat el mar.

Aquest any s’ha recuperat el lliurament dels premis després de dos anys sense poder-ho fer. De fet, aquest certamen s’ha convertit en un referent literari a tot el territori.

El certamen està impulsat per l’Associació Cultural 7 Plomes i la Biblioteca Can Mulà- Jordi Solé Tura de Mollet. Una trobada literària que ha comptat amb una teatralització per amenitzar el lliurament dels premis.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail