EsportsMartorellesMunicipisNotícies

El CF Martorelles dissenya un projecte engrescador

 

El CF Martorelles té pràcticament enllestit el nou projecte de cara a la pròxima temporada, la segona que viurà el club a Segona Catalana. El club ja ha anunciat oficialment 9 renovacions i una dotzena de fitxatges. Alguns d’ells, procedents de categories superiors.

Aitor Tovar serà l’encarregat de dirigir la nau del nou Martorelles. El tècnic molletà afrontarà així el repte de passar del futbol base cap al sènior i ho farà tornant al club que el va veure començar com a entrenador.

A les seves ordres, Aitor Tovar hi tindrà una plantilla que s’ha reforçat amb jugadors destacats i de categories superiors, com el mig centre Javi Aldana, que ve de jugar a Lliga Elit amb la Guineueta, o Víctor Largo i David Castro, procedents del CF Mollet UE de Primera Catalana. L’últim fitxatge anunciat ha estat el de Nico Aradilla, el golejador de la Molletense.

L’equip tornarà als entrenaments el 19 d’agost per fer entre 4 i 5 setmanes de preparació. Ja hi ha diversos amistosos de pretemporada confirmats: el primer, la setmana del 26 d’agost, a fora, contra el Sabadell Nord; i el segon, el partit del centenari a casa, contra el juvenil de l’Espanyol. Abans de començar la temporada, els martorellencs jugaran també els històrics i contra equips de categoria superior, com el Sant Joan de Montcada de Primera Catalana.