EsportsMartorellesMontmelóMunicipisNotícies

El CF Martorelles guanya el derbi baixvallesà contra el CF Montmeló UE per 2 a 0

El derbi entre Martorelles i Montmeló ha començat molt igualat i els dos equips han arribat amb claredat a la porteria contrària, però ha estat el Martorelles el que s’ha avançat al marcador. Al minut 22 una bona jugada de Dani acaba amb un xut al travesser i Brian, el més atent dins l’àrea, empaita de cap a porteria buida. El gol ha donat una empenta al Martorelles, i ha disposat d’ocasions per marxar al descans amb dos gols d’avantatge.

A la segona meitat, el Montmeló ha sortit a buscar l’empat i ha estat a punt d’aconseguir-lo després d’una bona jugada per la banda dreta que ha acabat amb un xut des de la frontal.

Tot i la insistència dels visitants, han estat els locals els que al minut 68 han aconseguit el segon gol del partit , obra de Dani, qui ha aprofitat un mal refús del rival per ampliar diferències.

El Martorelles ha pogut sentenciar amb dos xuts de falta, però un s’ha estavellat contra el travesser i l’altre contra el pal de la porteria de Ruben. El Montmeló ha intentat retallar diferències amb jugades d’estratègia, però el marcador no s’ha tornat a moure.

La propera jornada el Martorelles visitarà el camp del Vilanova, i el Montmeló s’enfrontarà al Llinars a domicili.