EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El CF Mollet UE comença la pretemporada amb 10 cares noves

El CF Mollet UE ha estat el primer equip del Baix Vallès en començar la pretemporada. Després de fer cursa continua fora del municipal dels Germans Gonzalvo durant gairebé 30 minuts la pilota ha començat a rodar al terreny de joc. David Parra segueix al capdavant de l’equip molletà un any més i vol que els seus jugadors agafin el punt de forma ben aviat.

Una pretemporada en la qual també s’haurà de treballar l’adaptació de noves peces. En total s’han fet 10 fitxatges. El perfil ha estat molt diferent, des de jugadors joves a d’altres amb experiència en categories superiors.

Una pretemporada que haurà de servir per preparar un curs molt exigent amb la reestructuració que vol fer la federació catalana de futbol. La seva intenció és crear el curs vinent la superlliga catalana. Per accedir-hi, però, s’haurà de quedar entre els 5 primers classificats

Un primer dia que ha començat amb la benvinguda del president del Mollet, Jordi Candela. Però que també ha tingut dos moments emotius: un, quan la plantilla ha dedicat una forta ovació a Andoni, jugador del primer equip que ha estat operat de la cama esquerra. I a Alex Varon, Pesky, el capità, que l’han obsequiat amb una samarreta per a la seva filla després d’haver estat pare fa pocs dies.