EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El CF Mollet UE perd el derbi contra el CF Parets per 0 a 1

El CF Mollet ha perdut el derbi contra el CF Parets per 0 a 1. El partit ha començat molt igualat i els dos equips han gaudit d’ocasions clares per marcar. La primera arribada perillosa ha estat del Mollet en una jugada d’Alexis, qui no ha pogut superar el porter després de rebre una bona passada llarga. L’acció següent, després del servei de cantonada, podria haver arribat l’1 a 0, però la rematada d’Edgar marxa desviada per sobre del travesser.

Al minut 18 ha estat el Parets el que ha aconseguit marcar gràcies a una bona jugada combinativa. Reyes ha resolt a la perfecció per sota de les cames de Victor per estrenar el marcador.

Després del gol els visitants han anat a buscar el segon, i han estat a punt d’aconseguir-lo després d’un rebot dins l’àrea. El Mollet però, ha pogut marxar amb l’empat al descans, però el xut de Fortuny des de la frontal ha sortit lleugerament desviat.

A la segona meitat els locals han fet una passa endavant i han buscat l’empat amb insistència. Aquest segon temps ha començar amb polèmica, ja que el Mollet ha demanat penal en aquesta acció de Nabil. Al minut 53 Alexis ha estat a punt de marcar el primer gol del seu equip després d’un refús del rival, però la pilota ha anat al pal. Un minut més tard el porter del Parets ha salvat el seu equip gràcies a una bona estirada en un
xut de Fortuny.

El Mollet també s’ha queixat per un gol anul·lat a Arnau Fortuny. Xut llunyà d’Alexis després d’una gran acció individual, la pilota se li escapa a Llaveria i Fortuny marca. Una acció molt protestada pel conjunt molletà en una situació molt ajustada. I quan faltava un minut pel final hi ha ha hagut una picabaralla amb diversos jugadors implicats. Joshua ha estat expulsat. Amb aquesta acció l’àrbitre ha xiulat el final sense afegir cap minut de descompte.