El CF Mollet UE s’enfronta a l’Escala en el primer partit de l’any

Des del darrer partit de lliga, jugat fa gairebé tres setmanes, el Mollet ja es va centrar en el partit contra l’Escala. Per això, durant aquests dies, els entrenaments els ha fet a les pistes d’atletisme. Les sessions han permès als jugadors acostumar-se a la gespa natural, la mateixa superfície que es trobaran aquest diumenge al camp del líder, l’Escala, que té 6 punts més que els molletans.

Mollet i l’Escala tenen moltes semblances pel que fa al seu joc defensiu. Els gironins tenen la millor defensa i els molletans, la tercera millor. En l’aspecte ofensiu, l’Escala és el màxim golejador. Però destaca que no té un referent destacat, sinó que els gols estan molt repartits.

Aquest partit pot marcar molt les aspiracions del Mollet per aquesta temporada. Una victòria els deixaria a només 3 punts de l’Escala i, per tant, en plena lluita per l’ascens. En cas que el Bescanó, segon en aquests moments guanyés el seu partit, el primer lloc estaria a tan sols 4 punts. Una derrota, però, allunyaria el Mollet a 9 punts del liderat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail