El CF Mollet UE visita el Bescanó en l’últim partit de la temporada

Són imatges de la primera volta, de la victòria per 4 gols a 0 del Mollet contra el Bescanó, el rival amb el qual els de David Parra posaran punt final a la temporada demà. Si els molletans aconsegueixen endur-se els 3 punts, una derrota de l’Escala i una altra del Lloret, els deixaria en una meritòria segona posició.

En cas de perdre a territori gironí, el Mollet podria caure a la cinquena plaça en benefici d’un dels màxims rivals de la comarca com és el CF Parets. Per aquests motius els blanc-i-vermells, tot i no jugar-se pràcticament res, aniran amb tot per tal d’acabar la campanya de la millor manera possible.

Així i tot, passi el que passi aquest cap de setmana, des de l’equip tècnic valoren molt positivament aquesta temporada.

Amb el del Mollet, el Bescanó només va perdre dos partits durant la primera volta i es postulava com un dels candidats a l’ascens. En la segona volta, però, s’ha desinflat i només ha sumat una victòria, una dinàmica que l’ha descendit fins a la vuitena posició de la taula. En cas de superar el Mollet, els gironins podrien escalar fins a dues posicions, però en cas de no sumar també en podrien perdre dues.

L’objectiu del Mollet és mantenir el nivell defensiu que ha mostrat durant tota la temporada i que l’ha dut a ser l’equip menys golejat del grup amb 22 gols en contra en 25 partits.

Per aquest enfrontament, que es jugarà demà a les 4 de la tarda, David Parra no podrà comptar amb Alexis, qui va veure la cinquena groga en el partit contra l’Escala.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail