EsportsParets del Vallès

El CF Parets manté el pols per l’ascens

Segona victòria seguida del CF Parets, que ha guanyat aquest diumenge contra el Vic Riuprimer per 2 a 1. La victòria paretana permet als de David Parra mantenir el pols per l’ascens i continuen en la part alta del grup 4 de la Segona Catalana. Els dos gols del Parets han estat signats pel davanter Bilal, que ha avançat als locals al minut 1 i ha marcat el segon just abans del descans. A l’1 a 0 Bilal s’aprofita d’una errada defensiva visitant i en el segon gol treu un bon remat de cap. Els paretans

El Parets ha perdonat un gran nombre d’ocasions per ampliar el marcador, com ja és habitual. Sergio Sánchez, Sergio Jiménez i Carles Ferrés han fallat ocasions clares de gol. El Parets ha perdonat, fins i tot, quan els visitants s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió del seu porter, Eduard Erra, per una acció a destemps fora de la seva àrea. El xut posterior de falta ha estat de Parcerisas, que ha picat al travesser.

Tot i això, el Vic Riuprimer, quan pitjor estava, ha aconseguit escurçar la diferència amb un gol de penal, que ha transformat al minut 85, Marc Viver. Ja al descompte, l’àrbitre ha expulsat també Jordi Isern, per doble targeta groga.

El proper duel del Parets serà contra les Franqueses, que aquesta jornada ha guanyat al Masnou, per 0 a 6.