El Cicle d’Arts Escèniques de Martorelles fascina el públic amb els seus espectacles

El cicle d’arts escèniques de Martorelles, el VAP, es vol consolidar en el territori com un referent per al públic familiar. Els primers espectacles del festival han captivat els espectadors tant petits com grans.

És l’inici de l’espectacle Escargots de la companyia Slow Olou. Aquest és el moment de l’inici del muntatge itinerant que submergeix als espectadors dins el dia a dia de dos cargols de la mà de dos pallassos Toti Toronell i Pere Hosta. Els dos fusionen els seus universos creatius en una proposta amb poques paraules però plena d’humor i poesia. Un muntatge visual on es mostra la importància del temps i de gaudir del moment. I tot això fer-ho en un món on tot passa de pressa. Aquest espectacle ha obert el cicle del VAP.

L’altre muntatge enfocat cap al públic familiar ha anat a càrrec de la companyia Mumusic Circus amb l’especacle ‘Petits Princeps’. Una proposta plena de sensibilitat que barreja diferents disciplines com el circ amb acrobàcies, el teatre o la dansa.

L’espectacle poètic ha captivat el públic tant els infants com els adults des del primer moment. Un muntatge on hi intervenen personatges com l’oreneta, el poni, el llapis blau o el fred de peus.

El cicle VAP, vine al pati, continua aquest cap de setmana amb més propostes. Entre aquests: percussió, titelles i espectacles itinerants que es faran en el pati de Carrencà.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail