InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

El cinema a la fresca dona el tret de sortida de la Festa de la Patrona a Montmeló

‘A todo tren, destino Asturias’ ha estat la protagonista de la nit de cinema a la fresca de Montmeló, la qual ha donat el tret d’inici de la Festa de la Patrona del municipi. Aquesta proposta cinematogràfica ha estat fruit d’un procés participatiu on la ciutadania ha pogut votar entre diferents opcions. Enguany, la guanyadora ha estat la dirigida per Santiago Segura, una comèdia ideal per veure en família. 

Els Jardins de la Torreta s’han omplert de cadires, tot i que alguns han preferit gaudir de la pel·lícula des de la gespa. Es tracta d’una proposta gratuïta i oberta a tothom, especialment als més petits. 

Molts dels presents han estat ciutadans del mateix municipi. Així i tot, també hi han pres part famílies d’altres comarques que no han dubtat en apropar-se a Montmeló per gaudir d’una nit diferent.

Tot i que les altes temperatures no han permès que la sessió fos del tot a la fresca, la gent gran del municipi ha aprofitat per passar una bona estona amb els amics.

D’aquesta manera s’ha recuperat el cinema a la fresca, una proposta cultural que aquest any s’ha pogut celebrar sense restriccions.