El Circuit de Montmeló acull la presentació de la nova flota de vehicles dels Bombers

L’asfalt del circuit Barcelona-Catalunya ha estat l’espai per presentar la nova flota de 263 vehicles lleugers que es distribuiran per tots els parcs de bombers del territori durant el mes d’agost. Aquesta inversió forma part del projecte 2025 que pretén donar resposta davant les necessitats del cos de Bombers. Per primera vegada en la història d’aquest cos s’ha fet una inversió tant important en la dotació de vehicles. Un dels objectius es dotar d’eines els serveis d’emergències.

Aquest vehicles lleugers estan destinat a tasques logístiques, operatives i de transport de personal i de càrrega. Sobretot els cotxes 4×4 que tenen com a funció donar resposta operativa en el medi natural en cas de rescats o de recerca de persones. De fet, aquesta renovació de cotxes respon a una de les demandes històriques del cos.

De moment en aquesta primera renovació serà d’uns noranta vehicles i al llarg del mes d’agost es farà l’entrega de la resta de cotxes. Aquesta renovació de la flota de vehicles té com a objectiu dotar de més eines el cos de bombers en cas d’emergència.

La renovació de vehicles es complementarà amb l’arribada de camions nous. Els primers seran testats al llarg de la campanya forestal d’aquest any que recentment ha començat. La resta de vehicles pesats aniran arribant de manera esglaonada al llarg dels pròxims dos anys i mig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail