InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

El Circuit avança en el seu pla estratègic i els treballs estaran a punt per al Gran Premi de Fórmula 1

 

Els treballs al Circuit de Montmeló no s’aturen i evolucionen a bon ritme. D’aquesta manera, l’equipament avança en el seu pla estratègic, en el qual hi ha invertit 50 milions d’euros. Entre els treballs, destaca la remodelació de la zona de boxes i la nova torre de control. La terrassa del Panorama Village ja agafa forma, així com ho fa l’espai superior de la zona de boxes, que acollirà un espai cobert de 6.000 metres quadrats.

Sens dubte, una de les zones més emblemàtiques serà la nova zona d’hospitalitat, amb una passarel·la de 16 metres d’altura que creuarà la pista, per connectar la zona de l’estadi amb el pàdoc. Tots aquests treballs estaran a punt per al Gran Premi de Fórmula 1 que es farà al juny. Un gran premi pel qual continuen treballant en la seva renovació i que genera un impacte econòmic de 230 milions d’euros.

Amb aquestes obres es vol continuar millorant les instal·lacions del Circuit, que l’any passat va comptar amb un total de 332 dies d’activitat, el que va suposar un impacte econòmic de més de 450 milions d’euros.