El Circuit de Montmeló s’omple de cotxes antics en la Porsche Classic Series

El Circuit de Barcelona – Catalunya ha acollit la Porsche Clàssic Series 2021, una experiència enfocada als pilots amateurs. El traçat montmeloní ha estat l’escenari de la sisena i última prova d’aquesta competició, la qual ha recorregut els circuits d’Alcarràs, Calafat, Navarra, Jarama i el Parcmotor.
Fabricats abans del 1995. Aquest és el principal requisit per participar en aquesta cursa, tot i que s’han admès també vehicles moderns en la categoria Porsche Gentleman. L’objectiu d’aquest Clàssic Series no és arribar el primer, sinó rodar en un temps constant.

Una de les protagonistes de la jornada ha estat la pluja, una situació que ha obligat els pilots a adaptar la seva conducció.

A banda de ser una de les competicions més divertides, el que atrau als seus participants és el fet que, per poder córrer, no es necessiten grans inversions.

Dins la competitivat que hi ha entre pilots per coronar-se campions, el fet de poder competir al costat de casa i davant familiars i amics crea un ambient molt especial.

La jornada ha acabat amb el dinar de l’equip, on els pilots han reposat forces rodejats dels seus.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail