El Circuit de Tapes de Montmeló celebra els 10 anys amb la participació de 12 establiments

A Montmeló després de la Festa Major arriba una de les propostes gastronòmiques més esperades. Es tracta del Circuit de Tapes que impulsa la Unió de botiguers i Comerciants. Aquest any hi participen una dotzena d’establiments de restauració del municipi que oferiran les seves propostes fins aquest diumenge.    

El Circuit de Tapes de Montmeló s’ha convertit, per la dotzena d’establiments que hi participen, en una forma de donar a conèixer els seus negocis. És el cas del Kevin i la Marta que fa un any van posar en marxa aquest negoci de menjars preparats. Aquesta és la primera vegada que participen en aquesta proposta gastronòmica. 

La dotzena d’establiments ofereixen propostes gastronòmiques innovadores i d’altres de més clàssiques, però, tots amb la finalitat mostrar els seus productes. 

La proposta arriba aquest any a la desena edició i ja s’ha consolidat com una de les activitats que els ciutadans tenen el seu calendari. Una iniciativa que es converteix en un punt de trobada durant aquests tres dies. El circuit de Tapes finalitza aquest diumenge. 

Una proposta que es complementa amb premis. Els participants han de votar la millor tapa i entrar en un sorteig d’un premi de 100 euros de vals de compra. A més, també les persones que publiquin fotografies relacionades amb el circuit de tapes es premiarà la imatge més original. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail