EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El Club d’Escacs Mollet, millor club de la fase prèvia del Campionat de Catalunya per edats

 

Èxit total del Club d’Escacs Mollet a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats. Ha aconseguit la victòria en tres categories, com la sub-8, sub-12 i sub-16, amb les consegüents classificacions pel Campionat de Catalunya, que es disputarà per Setmana Santa a Cambrils.

James Lambert ha obtingut una de les tres victòries del Mollet Club d’Escacs. Ho ha fet en categoria sub-16 i després d’haver-se quedat amb la mel als llavis en els altres tres cops que hi havia participat. Aquest any, però, ha guanyat 5 de les 6 rondes i, en l’altra, ha firmat les taules.

Qui també ho ha assolit, i de forma aclaparadora, ha sigut Pau Mulet. En aquest cas, en la categoria sub-12, i després de guanyar totes les 6 jornades. Ha disputat 4 cops les comarcals, on ja ha firmat dos primers i dos segons llocs.

El ple del 6 de 6 també l’ha fet Rafael Toro en sub-8. Toro ha aprofitat la seva experiència per aconseguir el bitllet pel Campionat de Catalunya.

Aquests grans resultats s’han vist també reforçats per la bona actuació d’un quart membre del club com Samuel Betancur, que ha firmat el segon lloc en la categoria sub-8.

El pròxim objectiu dels jugadors serà aquest Campionat de Catalunya d’edats que se celebrarà per Setmana Santa a Cambrils. Per alguns d’ells serà la primera vegada, però hi van amb l’ambició d’intentar aconseguir algun podi. Amb motiu d’aquests resultats, el Club d’Escacs Mollet ha recollit el premi a millor club per la suma dels punts dels 4 millors jugadors.