EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El Club Escacs Mollet ha assolit la permanència a Divisió d’Honor

 

El partit de la ronda 9 del grup de descens de Divisió d’Honor entre el Mollet i l’Andorra es va resoldre amb un empat a 5. Els del Principat, però, van denunciar alineació indeguda dels molletans i el comitè de competició els va donar la raó, modificant el resultat donat per un 10 a 0 a favor de l’Andorra. Ara, però, el comitè d’apel·lació ha acceptat el recurs del Club Escacs Mollet, desestimant d’aquesta manera la denúncia per alineació indeguda presentada per l’Andorra. Ho ha fet a través d’un extens escrit jurídic basat en el reglament de la lliga.

Amb aquesta resolució, el Club Escacs Mollet ha certificat la permanència a Divisió d’Honor, la màxima categoria dels escacs catalans, i ja seran 10 temporades al nivell més alt. Amb això, l’equip assoleix un dels objectius fixats a l’inici de la temporada.

Amb la permanència a la butxaca, el Club Escacs Mollet afronta amb tranquil·litat els dos partits que li queden: un a casa contra el Vila Olímpica la pròxima jornada i l’altre a Barcelona contra el Foment, on tancarà la temporada.