EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El Club Esportiu Mollet Team suma quatre medalles al Campionat d’Espanya Kyokushinkai

 

El Club Esportiu Mollet Team ha tornat del Campionat d’Espanya Kyokushinkai celebrat a Santa Susanna amb un or, una plata i dos bronzes sota el braç.

Amelia Hueltes s’ha penjat el seu primer or a un Campionat Nacional. Anteriorment, ja havia aconseguit una medalla de bronze, però en aquesta ocasió ha aconseguit finalment pujar al calaix més alt del podi en la categoria infantil de combat. A més de l’or de l’Amelia, el Mollet Team ha sumat una altra medalla en combat. També en categoria infantilYara Vanessa ha tornat cap a Mollet amb un bronze.

Les dues medalles obtingudes en combat s’afegeixen a dues altres medalles que el club ha sumat en kata. Una d’elles ha vingut gràcies a l’actuació de Marc Lorente, que després de tres rondes, s’ha penjat la medalla d’argent de cadets. L’altra medalla del club en kata ha sigut per a Carla Lorente, que ha fet bronze en infantil.

Ells són només 4 dels 7 competidors del club que han participat en el Campionat Nacional. Avui dia, el Cub Esportiu Mollet Team compta amb 45 alumnes, dels quals la meitat competeixen, i molts d’ells oferint un rendiment que fa créixer l’escola. El pròxim repte del club serà el Campionat de Catalunya que es disputarà el dissabte de la setmana vinent a Cornellà, on el club portarà 8 competidors.