El Club Futbol Parets protagonitza el pregó de Festa Major

Amb crits d’eufòria i carregant una porteria s’han obert pas entre la multitud els jugadors del Club Futbol Parets. Al mig de la plaça de la Vila han recreat el gol que els ha fet campions de lliga i han compartit amb tothom l’alegria per l’ascens a Primera Catalana. El club, que enguany compleix 85 anys, ha estat el protagonista del pregó de Festa Major. Al balcó de l’ajuntament, el seu president, Raúl Soto, ha parlat en nom de tots els jugadors i socis de l’entitat.

Soto ha adreçat unes paraules d’agraïment a Pablo Pastor, qui ha estat al davant de l’entitat 12 anys. També ha destacat el paper que hi juguen els socis i ha demanat més presència femenina al club.

Amb la bufanda del Futbol Parets al coll, l’alcalde, Jordi Seguer, ha recordat els inicis de l’entitat i ha fet menció a alguns dels jugadors i entrenadors més destacats que han passat pel club.

La colla dels Manyacs també ha estat present al pregó i han alçat un pilar de 4 amb l’ajuda dels jugadors del Parets a la pinya.

De la mateixa manera que es fa al futbol, alcalde i pregoner s’han intercanviat samarretes. Tot seguit han donat la benvinguda a la Festa Major amb una explosió de confeti.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail