El Club Muntanyenc Mollet porta, un any més, la flama del Canigó al Baix Vallès

En Manel Olivé i en Josep Farrer són dos membre del Club Muntanyenc de Mollet i han estat els encarregats cada any d’anar a buscar la flama del Canigó. Aquest any també l’han portat però sense poder pujar al cim de la muntanya. La pandèmia per la Covid-19 ha fet canviar una tradició que des de fa quaranta-sis anys que el Club Muntanyenc fa en motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan.

Tot i que la Comissió de la revetlla de Sant Joan formada per diferents entitats, com Òmnium Cultural, Morats i Torrats, Tradicions i Costums entre d’altres, van decidir no fer l’acte tal i com es fa tradicionalment i fer-ho amb un nombre reduït de persones. Per això, i per seguir totes les mesures de seguretat s’ha optat per fer-ho en el Jardinet del Casal Cultural. L’objectiu és no perdre una tradició tal i com descriu el manifest d’aquest any.

Tot i que aquest any no es podrà encendre les tradicionals fogueres, alguns municipis han volgut encendre les seves torxes i quinqués amb la flama del canigó com Martorelles o Montcada i Reixach.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail