El Club Triatló Parets organitza una cursa per recordar a dos integrants de l’entitat


Els tabals dels diables de Parets han acompanyat als atletes en els darrers metres de la cursa solidària que ha organitzat el Club Triatló. El desenllaç s’ha decidit amb un esprint entre dos bons coneguts. Finalment s’ha imposat Xavi Serrano, germà del Raúl, una de les persones a qui va dedicada aquesta prova atlètica. En segon lloc ha quedat Naza Garcia
En la categoria femenina tant el primer com el segon lloc ha estat per a dues atletes del Parets. La victòria ha estat per a Vanessa Pérez mentre que en segon lloc ha finalitzat Esther Montosa.
Aquesta és la primera edició de la cursa solidària que organitza el Club Triatló Parets on hi han participat uns 200 atletes. La prova va dedicada al Raúl i al Cristian, dues persones vinculades a l’entitat que van perdre la vida per culpa del càncer. El traçat ha estat de dotze quilòmetres, amb sortida a Granollers i arribada a Parets. El recorregut seguia el voral del riu i el fet que tingués un petit desnivell negatiu ha permès que la cursa fos molt ràpida.