El jazz dona el tret de sortida de la cinquena edició del Sona Mollet

Aquesta és la filosofia del Sona Mollet. A causa de la pandèmia, la vintena d’artistes internacionals que hi participen no podran ser presents al certamen. Per aquest motiu, els músics, a banda d’aportar cançons enregistrades d’altres concerts, també han gravat peces a distància. És el cas de la cançó Memòries. Un tema que compta amb la interpretació de sis artistes de corda i vent. Més enllà del virtuosisme, el tema reflexiona sobre la unió dels músics i la seva cerca de l’harmonia.

La Daria Piltyay és una altra de les protagonistes del Sona Mollet. Ella interpretarà dues peces de piano. D’una banda, ‘Clar de Lluna’ del compositor francès Claude Debussy i, de l’altra, ‘Moment Musical’ de Sergei Rachmaninoff.

Aquest any el Sona Mollet també manté la seva vessant solidària. Els anys anteriors, el festival donava els diners recaptats amb les entrades a la Fundació Josep Carreras. Enguany, el certamen convida a tots els espectadors a fer donacions particulars a aquesta fundació mitjançant el seu número de compte bancari. La Fundació Josep Carreras s’encarrega d’investigar i combatre la Leucèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail