El concurs ‘Enfoca’t’ premia la visió dels joves de Montornès

La fotografia com a eina per fer reflexionar els joves i descobrir quins són els espais que més els agraden de Montornès. Aquests són dos dels objectius del concurs de fotografia Enfoca’t on els joves han mostrat les seves habilitats amb la tecnologia i la imatge.

Aquesta és la fotografia amb els premiats de la primera edició del concurs Enfoca’t impulsat per l’Associació Reir i l’Ajuntament de Montornès. Aquesta proposta consisteix en el treball de final de curs dels infants i joves del projecte de reforç educatiu ‘Fem els Deures’. L’objectiu és endinsar els joves en el món de la fotografia per conèixer les seves reflexions.

En total s’han lliurat sis premis dividits en dues categories; la infantil i juvenil. Les fotografies premiades han estat les més votades a través d’unes urnes habilitades als dos centres juvenils del municipi. Pels joves ha estat una experiència divertida.

A través d’aquestes fotografies podem descobrir la mirada i la reflexió dels joves sobre els espais públics de Montornès.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail