El Congost arriba a nivells molt alts en el seu pas per Montmeló

I un altre riu que ha baixat molt ple durant tot el dia ha estat el Congost en el seu pas per Montmeló. Els serveis municipals també han tingut molta feina durant el dia per deixar en condicions la via pública. I molts han volgut veure en primera persona la força del riu Congost.

Feia molts anys que el nivell del riu Congost no estava tan alt al seu pas per Montmeló. Aquesta situació ha atret l’atenció de molts veïns que han volgut immortalitzar el moment.
També s’han acostat en aquest punt alguns aficionats de la fotografia.
El fet que l’aigua hagi arribat a un nivell molt alt ha obligat a tallar alguns punts del municipi, com per exemple en aquest desnivell que hi ha just al costat del passeig fluvial.
D’altra banda, els serveis municipals han tingut molta feina durant tot el dia, per mantenir en condicions la via pública. Un dels punts en què s’han centrat els treballs durant la jornada ha estat en aquest pont que hi ha al camí de Montmeló, que passa per sota de l’autopista. L’acumulació d’aigua per la pluja caiguda durant la nit, juntament amb el fang acumulat l’ha fet intransitable.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail