El Consell Comarcal assoleix el 75% de les accions del Pla de Reactivació Econòmica i Social

Fa gairebé 9 mesos que es va posar en marxa el Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsat des del Consell Comarcal del Vallès Oriental. En aquest temps ja han aconseguit assolir el 75% de les accions previstes d’una dotzena de línies estratègiques de treball. D’entre totes les propostes destaca el conveni amb Caixabank per facilitar microcrèdits a autònoms i microempreses per valor d’un milió d’euros.

Durant els pròxims dies es posarà en marxa un dels projectes més emblemàtics d’aquest pla de Reactivació: el Consell de la Formació Professional i l’Ocupació del Vallès Oriental.

Els dos principals sindicats i les associacions empresarials de la comarca han destacat la importància de la concertació territorial per poder desenvolupar amb èxit aquest pla. Un pla que ha estat possible gràcies al treball de la Taula Vallès Oriental avança i al Consell Comarcal.

I és que els reptes que té aquest pla per endavant, a banda de desenvolupar el 25% de les accions que resten, és la dinamització dels teixit econòmic i social un cop s’acabi la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail