El Consell de Poble de Montmeló impulsarà de nou els Pressupostos Participatius

La preocupació de l’Ajuntament de Montmeló i la ciutadania sobre el servei del centre d’atenció primària del municipi ha derivat en la creació d’una comissió de treball dins el Consell de Poble. La seva feina serà dissenyar actuacions i reivindicar l’activitat d’aquest centre sanitari. L’objectiu és manifestar la necessitat de tornar a l’activitat que desenvolupava el centre sanitari abans de la pandèmia. El centre d’atenció primària va perdre el servei d’urgències nocturn l’any 2012 i el març de l’any passat a causa de la pandèmia va deixar de prestar el servei d’urgències de cap de setmana.

Paral·lelament també es vol crear una comissió de treball pels pressupostos participatius d’aquest any. D’aquesta manera es recupera aquest procés participatiu on enguany hi ha una partida de 100.000 euros destinada a les propostes escollides d’aquest procés, tal com es va fer el 2019.

Per impulsar com més aviat millor, la comissió de treball dels pressupostos participatius, el Consell de Poble celebrarà un ple extraordinari el dissabte de la setmana vinent.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail