El Consell dels Infants de Mollet comparteix les seves propostes per millorar la gestió dels residus

Com cada any, el Consell dels Infants de Mollet tenia un encàrrec de l’alcalde. Enguany anava relacionat amb el reciclatge i amb la gestió dels residus en els centres escolars. Després de setmanes de feina, els 28 consellers han presentat les seves propostes a la sala de plens de l’Ajuntament.

Al Consell dels Infants de Mollet participen els alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles públiques i concertades de Mollet, a més de l’Escola d’Educació Especial Can Vila. En total, uns 620 infants. Però al Ple del Consell dels Infants, han estat aquests 28 regidors, els escollits per presentar les propostes sobre reciclatge i, concretament, sobre les mesures que cal prendre per millorar la gestió dels residus en els centres escolars.

L’Ajuntament de Mollet s’ha compromès a tirar endavant les propostes que siguin factibles com ha passat en totes les edicions anteriors del Consell.

El projecte del Consell dels Infants va començar el passat mes de novembre i s’ha dividit en diferents fases fins a arribar al ple final.

L’objectiu del Consell dels Infants és potenciar i dinamitzar la participació dels escolars en la vida de la ciutat.

En aquest ple especial també han participat tots els portaveus dels diferents grups municipals de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail