El Consell dels Infants de Mollet elaborarà propostes per millorar la gestió de residus

Després de l’aturada per la pandèmia, l’Ajuntament de Mollet recupera el consell dels infants. A partir d’ara, els 27 joves que han estat escollits representants del consell en aquesta 14ena edició, treballaran als seus centres educatius i amb les seves famílies per millorar la gestió dels residus a la ciutat.

L’encàrrec que ha fet l’alcalde de Mollet als regidors i regidores del Consell d’Infants de Mollet és el de millorar la gestió dels residus a la ciutat, sobretot als seus propis centres educatius.

Tots aquests alumnes han estat escollits com a representants de les diferents escoles de Mollet per formar part del Consell dels infants. L’objectiu és potenciar i dinamitzar la participació dels nens en la vida de la ciutat.

Ara, els joves regidors hauran de traslladar l’encàrrec als seus companys de classe i elaborar, amb la tutorització de l’Ajuntament, les propostes per millorar la gestió dels residus. Després aquestes idees es presentaran al mes de març al ple del Consell dels Infants.

Durant els darrers anys, la majoria de propostes presentades al consell dels Infants s’han acabat materialitzant. Alguns exemples serien el parc de la plaça Josep Tarradellas al barri de Can Pantiquet o els boc&roll i carmanyoles adreçades a les escoles.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail