El Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, participa en la trobada de l’AIBV

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès ha comptat amb la participació del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, en el dinar de l’assemblea general de l’entitat. En aquesta trobada, una de les qüestions que s’ha tractat ha estat la nova llei d’Àrees de Promoció Econòmiques Urbanes, APEUs. Es tracta d’una eina que té com a objectiu promocionar i millorar la competitivitat de les àrees econòmiques dels polígons industrials o les zones comercial, entre d’altres. Es tracta d’un sistema basat en la col·laboració entre les administracions públiques i el teixit privat. Precisament l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès i el polígon de Martorelles són un exemple d’aquest model i ara es vol potenciar.

L’entitat urbanística de conservació del polígon de Martorelles es va crear l’abril de 1994. Ara amb gairebé trenta anys de trajectòria es converteix en un referent per a tota la zona.

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès treballa amb els ajuntaments del territori com Mollet per crear agrupacions en zones com Can Prat o Can Magarola. Per això, s’han demanat subvencions a la Generalitat a través d’aquesta nova llei.

L’entitat es va crear l’any 1974 i compta amb més d’un centenar de socis de municipis com Mollet, Martorelles, Montmeló o Montornès entre altres.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail