El Consorci Besòs Tordera lliura els premis ‘Descobreix el riu’

Aquesta fotografia sobre un tram del riu Besòs a l’alçada de La Roca del Vallès li ha valgut al Sergi Casado, alumne de l’Institut Mollet, el premi d’accèsit del jurat del concurs fotogràfic “Descobreix el riu”, organitzat pel Consorci Besòs Tordera. Una instantània buscada amb intenció:

L’altre alumna guardonada del Baix Vallès ha sigut Martina Rius, de Lestonnac, que ha obtingut el primer premi per aquesta instantània d’un card a la llera del Besòs a l’alçada de Montmeló.

L’altre concurs del certamen, dirigit a alumnes de cicle inicial, mitjà i superior, ha tingut com a element central a la llúdriga. Alèxia Marés, de l’Escola Pia de Granollers, ha estat la guanyadora del que serà la imatge del logo del programa educatiu del curs 2019-2020.

Aquest mamífer ha esdevingut un símbol del Consorci des que a l’any 2014 va ser fotografiat al riu Tenes, afluent del Besòs, al seu pas per Santa Eulàlia de Ronçana. Des del Consorci es tenen indicis que la llúdriga ja habita la zona des de l’any 2004.

Concursos com aquest serveixen per conscienciar als més joves de la importància de conservar en condicions el nostre entorn. L’habitual fotografia de família ha posat el punt i final a l’acte.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail