El consorci de la Zona Franca adjudica a QEV Technologies els terrenys de Nissan

L’empresa de Montmeló QEV Technologies serà una de les empreses que liderarà la reindustrialització de la planta de Nissan, a la Zona Franca.

La seva proposta se centrarà en la fabricació de vehicles elèctrics comercials. També té com a objectiu recuperar la històrica marca EBRO (que s’encarregava de la fabricació d’automòbils). El procés per decidir qui s’encarregaria del projecte s’ha endarrerit més del previst, però ara s’ha fet oficial la seva adjudicació. D’aquesta manera es completa el procés de reindustrialització dels antics terrenys de Nissan, a la Zona Franca de Barcelona.

D’aquesta manera, després d’un llarg procés s’ha fet realitat aquesta adjudicació. Ara només cal que dimarts vivent, 28 de febrer, la mesa de reindustrialització ratifiqui l’acord.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha adjudicat a l’empresa Goodman, la licitació per a l’arrendament dels terrenys, que fins fa un any ocupava Nissan. Goodman desplegarà el projecte D-Hub d’electromobilitat, liderat per l’empresa montmelonina QEV Technologies i per B-Tech. Amb aquesta adjudicació es garanteix la continuïtat industrial amb un projecte vinculat a la mobilitat elèctrica. D’aquesta manera es vol impulsar una línia de vehicles comercials Zeroid que QEV ja havia presentat i també es vol recuperar la marca Ebro. La candidatura de Goodman i el D-Hub, ha estat l’única que s’ha presentat a aquesta licitació.

Les administracions s’han mostrat satisfetes de poder posar en marxa l’activitat en la totalitat dels terrenys que permetrà recol·locar a la plantilla de Nissan, que actualment està consumint la prestació de desocupació, a més de generar nova ocupació.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail