El creixement de Martorelles marca el primer debat municipal de Vallès Visió

A la tardor, l’Ajuntament de Martorelles té previst aprovar l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, el POUM. Aquest avanç serveix per establir les línies bàsiques de desenvolupament del poble. Un dels reptes és com ha de créixer i com s’ha de fomentar l’habitatge. Aquest ha estat un dels punts que s’ha tractat en el debat municipal de Martorelles fet a Vallès Visió

L’ajuntament de Martorelles preveu aprovar l’avanç del nou pla d’ordenació urbanística, el POUM, passat l’estiu. Aquest document, que ha de definir el model de poble dels pròxims anys, vol posar el focus d’atenció en l’habitatge, un dels temes que s’han tractat en el debat municipal. Tots els grups coincideixen que Martorelles ha de créixer, però fer-ho sense perdre la seva identitat.

Malgrat que tots coincideixen que cal més habitatge, des de Martorelles en Comú defensen l’opció de créixer primer sense haver de construir.

Amb el nou POUM, a banda d’impulsar els sectors que puguin urbanitzar-se, també volen reordenar la ubicació dels equipaments municipals pensant en què Martorelles no té un nucli urbà definit.

Podeu veure el programa sencer a:

Debats municipals: Martorelles

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail