El despatx de Sílvia Mallafré guanya el premi ‘Best of Houzz’ al millor disseny i servei al client


El despatx de Sílvia Mallafré, de Montmeló, ha guanyat el premi al millor disseny i al millor servei al client que atorga la plataforma Hauzz. Es tracta d’un portal web sobre disseny i renovació de la llar. Els premis anuals d’aquesta pàgina premien als professionals d’aquest àmbit amb les millors valoracions i les creacions més populars.

El despatx de bioarquitectura i interiorisme corporatiu de la montmelonina Sílvia Mallafré ha estat escollit entre milions d’usuaris de la plataforma virtual Houzz com a millor disseny i millor servei al client 2020. Mallafré ha rebut el guardó per ser una de les professionals amb els projectes més ben valorats i populars entre la comunitat de Houzz. El premi de la categoria ‘Servei al client’ l’ha aconseguit perquè ha rebut nombroses valoracions positives per part dels seus clients.

La Sílvia Mallafré va començar amb el seu projecte d’emprenedoria en el món del disseny al G2M de Montmeló. Però des de fa pocs dies, ella, juntament amb 2 companyes més, s’han traslladat a un nou estudi a la plaça del Mil·lenari. Un despatx que segueix els criteris de la bioarquitectura. Precisament el camp en el qual s’han especialitzat.

Pràcticament la majoria de materials emprats per a la reforma d’aquest local són naturals. D’altres com el paviment o les cadires són reciclats. La pintura és de silicats. Hi ha un sistema de renovació d’aire i la il·luminació és de leds. L’objectiu és minimitzar la toxicitat i augmentar el confort de les persones que hi treballen.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail