El DM Group CB Mollet no tornarà a jugar fins el 12 de desembre

El grup C-4 de la Lliga EBA descansa aquest cap de setmana. Cap dels 7 equips competirà. Aquesta aturada, però, encara serà més llarga pels molletans, que no tornaran a competir fins al 12 de desembre. Entre mig hi haurà dues jornades de descans i un partit ajornat. Aquesta pausa a la competició just arriba en el millor moment del DM Group Mollet, que en 2 partits ha sumat dues victòries.
El DM Group va començar la lliga amb un derbi vallesà contra el Lliçà d’Amunt. Un partit molt ajustat, amb un marcador baix, que no es va resoldre fins a l’últim quart. Els molletans no van tenir encert en el tir, sobretot tot des de 3. Només van anotar 1 llançament de 26 intents. Així i tot van aconseguir remuntar el partit i superar el Lliçà d’Amunt per 58 a 51.

En el segon enfrontament de lliga els jugadors de Marsà es van desplaçar fins a Mallorca per jugar contra el Consell Air Europa, un rival perillós, però el DM Group va saber dominar la situació i es va imposar per 59 a 69.

Dues victòries importants per posicionar-se al capdavant de la classificació. El DM Group començava a tenir bones sensacions a la pista i ara no tornarà a jugar fins d’aquí a 3 setmanes. Aquest cap de setmana és de descans, i el partit del següent s’ha ajornat fins al gener. Aquestes circumstàncies dificulten el ritme competitiu però també el calendari d’entrenaments.

El següent partit no serà fins al 12 de desembre. Serà amb un derbi contra el Granollers. Després els espera una altra aturada llarga fins al 9 de gener.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail