EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El DM Group Mollet buscarà l’accés a vuitens de final de la Lliga Catalana d’EBA contra el Salt

 

Accedir als vuitens de final de la lliga catalana de lliga EBA és el principal objectiu del DM Group Mollet per aquest cap de setmana. Per fer-ho, els de Josep Maria Marsà hauran de superar diumenge al Salt, un equip que després de guanyar un partit i perdre un altre, només li val la victòria al Plana Lledó. Els visitants, vinculats del Bàsquet Girona, destaquen per la seva joventut i l’eficàcia en les transicions. Per això, les possibilitats del Mollet impliquen estar encertats dins la pintura, ja que els molletans són superiors en l’aspecte físic.

Sobre el paper, el Mollet és favorit per aquest partit. A banda d’encapçalar la taula, els molletans encaixen de mitjana 67 punts per compromís mentre que en el cas del seu rival, aquesta xifra puja fins als 85.

Compaginar la pretemporada amb la competició és un dels reptes del DM Group aquestes setmanes, les quals s’aprofiten per enfortir lligams a pista abans que comenci la lliga. L’últim examen abans de la competició domèstica, però, serà aquest diumenge a partir d’un quart de set de la tarda al Pavelló de Plana Lledó.