El DM Group Mollet començarà la lliga EBA el 18 d’octubre contra el Mataró Parc Maresme

 

El Mollet de lliga EBA ja coneix el calendari de competició. Els molletans han quedat enquadrats al grup c-3 de la lliga EBA. El conjunt dirigit per Josep Maria Marsà començarà la competició el 18 d’octubre a domicili contra el Mataró Parc Maresme, un dels equips que a priori lluitarà per estar a les posicions capdavanteres.

El primer partit a casa serà el 25 d’octubre, i rebran a Azulejos Moncayo CBZ, el Saragossa. Per viure el derbi vallesà haurem d’esperar fins la jornada 9, on Granollers i Mollet es veuran les cares. El derbi arribarà al plana lledó el 28 de març, a la jornada 20.
Aquest any els molletans hauran de fer tres desplaçaments importants. El 29 de novembre visitaran la pista de l’Alfinden, el 31 de gener la del Saragossa, i tancaran la lliga el 14 d’abril a la pista de l’Ibiza.

Abans de començar la lliga EBA, però, el Mollet jugarà la Lliga Nacional Catalana d’EBA. Es disputa una primera fase prèvia de 8 grups, i els molletans estan al grup 7, conjuntament amb el Granollers i el Barberà. El primer partit serà contra el Barberà el 20 de setembre

L’objectiu del Mollet és tornar a arribar a la final, com ja van fer l’any passat, on van caure contra el Vic per 78 a 71.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail