El DM Group Mollet es juga la primera plaça aquest dissabte contra el Mataró

El darrer partit del DM Group Mollet va ser el 13 de desembre contra el Granollers. Els molletans s’emportaven el derbi i sumaven tres victòries consecutives. A hores d’ara encara no coneixen la derrota. La mateixa dinàmica encadena el rival d’aquest dissabte. El Mataró arriba al pavelló de Plana Lledó amb els mateixos números que els molletans. Qui s’endugui la victòria es convertirà en el primer líder en solitari del grup. Un partit que a tot jugador li agrada disputar.

La temporada passada els dos equips també van coincidir en el mateix grup. Al pavelló de plana Lledó, el Mollet es va imposar per 95 a 76. En aquest duel els de Josep Maria Marsà ja es van topar amb un gran Jordi Juanola, qui en aquests moments és el referent dels maresmencs. Un conjunt que basa molt el seu joc en el seu llançament exterior

El Partit entre el DM Group Mollet i el Mataró es jugarà dissabte a les 6 de la tarda, i el podreu seguir per Vallès Visió gràcies a les connexions que es faran al programa bàsquet en Joc.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail