El DM Group Mollet fa un partit per emmarcar, supera al Sant Antoni Ibiza i té opcions d’ascens

Alegria i eufòria entre els components del DM Group Mollet un cop s’ha acabat el partit contra el Sant Antoni d’Eivissa. La plantilla sap que ha fet història i que si hi ha una plaça vacant a LEB Plata, la tercera màxima categoria del bàsquet espanyol, aquesta portarà el seu nom.

El partit ha estat un recital de bon joc per totes dues bandes. A les files balears han deixat molt bones sensacions el base letó Toms Skuja, l’exterior amb passat ACB Jordi Grimau, autor de 18 punts, i l’interior lituà Tau Slezas, qui ha finalitzat el partit amb 28 punts. Slezas s’ha convertit en el principal maldecap pels molletans que han vist com els seus interiors es carregaven de faltes. El partit ha començat amb un parcial de 6 a 0 pels balears. Els molletans s’han refet ràpidament per acabar el primer període amb el 21 a 22. En el segon, l’alternança a l’electrònic ha estat constant, entre dos equips que han ofert un autèntic recital. Al descans, el Mollet guanyava de 2 amb el 47 a 49. A la represa Josep Maria Marsà s’ha vist obligat a demanar temps mort quan hi havia el 63 a 59. La recomposició de les peces li ha donat bons resultats i amb un parcial de 0 a 10 ha permès als molletans escapar-se de 6, amb el 63 a 69. En el darrer quart el Mollet ha aconseguit una màxima diferència d’11 punts, amb el 79 a 90. Però si algú es pensava que el partit estava sentenciat anava ben equivocat. L’emoció s’ha mantingut fins al final. A manca de 20 segons, el Sant Antoni s’ha posat a només 3. Però el Mollet ha jugat amb el cap fred i s’ha emportat una victòria històrica amb el 91 a 96.

Marc Pagès amb 23 punts i Albert Serra amb 19 han estat els màxims anotadors del Mollet. Però en aquest duel, el joc col·lectiu ha superat les individualitats. Per exemple, tots els jugadors que han tingut minuts han anotat.

Amb aquesta victòria el Mollet no aconsegueix l’ascens directe. Però serà l’equip més ben posicionat si hi ha alguna vacant a LEB Plata, una situació que cada any s’ha donat. Per tant, segueixen vives les opcions de certificar l’ascens del DM Group Mollet a la tercera màxima categoria del bàsquet espanyol.

Notícies relacionades:

Josep Maria Marsà, tècnic del DM Group Mollet: “Podem dir que som de LEB Plata”

Fase d’ascens a LEB Plata: un partit, un repte nou

Com queda la promoció a LEB Plata?

Fase d’ascens a LEB Plata: quatre dies intensos de bàsquet… i d’anècdotes

Fase d’ascens a LEB Plata: feina feta

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail