EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El DM Group Mollet guanya a l’Almozara i es proclama campió de grup

El DM Group Mollet ja és campió de grup a la lliga EBA, i així ho han celebrat. L’alegria ha arribat després de superar a l’Almozara al pavelló de Plana Lledó. Els molletans, que continuen invictes, han lluitat per tirar endavant un partit on no s’han trobat del tot còmodes a la pista. El compromís ha començat amb avantatge pel Mollet, que en els primers minuts ha signat un parcial d’11 punts. Al primer període ja guanyaven 21 a 16. L’Almozara, que s’està jugant la permanència, ha estat contundent i ha mostrat un joc molt físic amb què el Mollet no ha acabat de trobar-se a gust. Amb tot, el rival no han pogut atrapar als locals al marcador i han arribat a la mitja part 40 a 32.

Mateixa dinàmica a la represa. Amb un parell de triples al tercer quart, els molletans han eixamplat més la diferència fins a arribar a l’últim quart 58 a 43. Pocs minuts abans del final ja superaven al rival per 21 punts, i amb la victòria ja a les mans, s’han pogut relaxar. L’Almozara ha fet una última empenta per sumar un parcial de 9 punts i deixar el d’infinitiu 74 a 62.

El pròxim compromís, contra el Mataró, serà l’últim de lliga on esperen guanyar per signar una temporada rodona sense veure la derrota i jugar la fase d’ascens a LEB Plata