EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El DM Group Mollet s’estrena amb una ensopegada davant l’Alginet per 77 a 58

El DM Group Mollet ha començat el partit contra l’Alginet de la millor manera possible, resolent el problema de l’encert en el tir exterior que ha arrossegat tota la temporada. Dos triples de Javi Rodríguez donaven confiança als de Josep Maria Marsà en un període on han signat diferències de fins a 10 punts. El primer quart s’acabava amb l’11 a 18. Però tota la feina feta s’ha esvaït en el segon període. Un parcial de 20 a 3 ha deixat molt tocat al DM Group Mollet. No només pel resultat al descans, que era de 31 a 21, sinó per les sensacions.

A la represa els de Josep Maria Marsà no han donat mostres de reacció i en menys de dos minuts l’Alginet ja guanyava de 20. A partir d’aquí el camí s’ha aplanat pels valencians que han aprofitat per dosificar alguns dels seus principals jugadors. En el darrer quart Marc Pagès s’ha convertit en el líder del Mollet. Ha estat el màxim anotador del partit amb 21 punts, 15 dels quals els ha fet en els últims 10 minuts. Al final, derrota del conjunt molletà per 77 58.

Un partit en el qual Xavi Assalit només ha jugat 9 minuts perquè en el segon quart s’ha endut un fort cop al cap en una caiguda i ha necessitat assistència mèdica. Ara caldrà veure si arriba en condicions pel segon partit.