EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

El femení del CB Mollet s’imposa al Sant Quirze per 56 a 48

El sènior femení del CB Mollet s’ha imposat al Sant Quirze per 56 a 48 aquest cap de setmana al Plana Lledó. Un partit molt ajustat que no s’ha decidit fins l’últim parcial. Les locals han acabat el primer quart per sota el marcador amb el 7 a 10. En els segons 10 minuts han capgirat la situació i han marxat al descans 2 punts per sobre, amb el 29 a 27. Però el Sant Quirze ha remuntat tancant el tercer període per 44 a 47. Ha estat en l’últim quart on s’ha desencadenat el partit, les molletanes han fet un parcial de 12 a 1 aconseguint un resultat final de 56 a 48. En el partit d’anada al camp del Sant Quirze les molletanes van perdre per 60 a 48, per tant, l’equip comença a tenir bones sensacions. La màxima anotadora del partit ha estat la jugadora del Construccions Perefran Mollet Julia Olivé, autora de 14 punts. També ha destacat Silvia Sánchez amb 11 i Montserrat Blázquez i Nuria Ferrer amb 10 cadascuna. La Màxima anotadora del sant Quirze ha estat Mireia González amb 12 punts