El femení del Sant Gervasi està en plena lluita per l’ascens a Copa Catalunya

Any important pel sènior femení del Sant Gervasi. L’equip de primera catalana esta disputant les fases d’ascens a Copa Catalunya, una fita històrica pel club. De moment han jugat un partit i han aconseguit fer-se amb la victòria, aquest cap de setmana afronten el segon partit

Bona arrencada del Sant Gervasi que ha aconseguit la victòria en el primer partit de les fases d’ascens a copa Catalunya. Les jugadores de Carles Paredes han fet una temporada impecable i la recompensa és la lluita per pujar de categoria. Aconseguir-ho seria una fita històrica pel club i l’equip femení tindria la mateixa categoria que l’equip sènior masculí.

Les col·legials no s’han mostrat nervioses en cap moment pel que està en joc. Tot el contrari, continuen amb la mateixa dinàmica i afronten la fase partit a partit. Aquest cap de setmana disputaran el segon compromís de la fase d’ascens. Serà, això si, el primer a casa. El rival serà l’Olesa, segon classificat del seu grup a la fase regular. A la fase d’ascens, però, ha perdut el primer partit contra el Lluisos de Gràcia.

El partit contra l’Olesa serà dissabte a tres quarts de 7 de la tarda al pavelló del Sant Gervasi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail