El Forn Llargués de Mollet celebra 140 anys amb un pa molt especial
El Forn Llargués de Mollet arriba als 140 anys. Fa més d’un segle que aquest establiment va pujar la persiana per primera vegada a la ciutat i, ara, la cinquena generació s’encarrega de mantenir viu el negoci.
A la família Llargués es diu que en comptes de sang a les venes porten farina. I es que fa 140 anys que van obrir el forn Llargués a Mollet i des de llavors no han deixat d’obrir la persiana ni un sol dia. Ara hi treballen quatre persones. El Jordi Llargués, forner de cinquena generació, amb el seu germà, la seva dona i un forner que els ajuda.
Per celebrar els 140 anys han elaborat un pa que representa els farinaires que els han acompanyat durant aquests anys. Porta farina d’un molí de França, d’una farinera de Banyoles i també farina de Gallecs de Can Jornet.
Subscriu-te al nostre butlletí!
[wysija_form id=”1″]