El govern municipal obre els consells i òrgans col·legiats als grups de l’oposició

El nou govern de Parets ha obert la participació als grups de l’oposició en els consells i als òrgans col·legiats. Fins ara només participaven en aquests organismes els membres del govern municipal. D’aquesta manera, a banda dels representats de l’equip de govern, PSC i Ciutadans també tindran presència en el Consell de l’Esport Municipal, el Consell Industrial de Parets i la Junta local de Seguetat Ciutadana.

Durant el primer ple del mandat, també s’han aprovat les retribucions que cobraran els regidors del nou govern paretà, uns sous que són proporcionals a la seva dedicació.

El nou equip de govern està format per Ara Parets Esquerra, Sumem Esquerres a Parets i Parets per la República i per aquest mandat hi haurà 4 regidors amb dedicació exclusiva: Jordi Seguer, l’alcalde, cobrarà 53.000 euros bruts anuals; Casandra Garcia i Lluis Moreno tindran un sou de 51 mil 500 eurso i Montserrat Folguera de 48 mil euros. Enrique Villegas tindrà una dedicació del 90%, Neus Jordà del 65%, Kènia Domènech del 50%. Per últim Montserrat Lara tindrà una dedicació del 30%. Tots ells cobraran en proporció a la dedicació que tenen. Rosa Martí és la única regidora del govern que no tindrà un sou assignat per la seva dedicació a l’Ajuntament.

Subscriu-te al nostre butlletí!
[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail