El Hub B30 vol promoure una formació professional adaptada als nous temps

El Hub B30 és una xarxa d’empreses i entitats que vol promoure l’activitat econòmica a l’entorn d’aquesta autopista. Ara es proposa impulsar la formació professional per poder cobrir les demandes de la indústria actual. Uns estudis que s’adaptin i s’avancin a tots els canvis tecnològics que s’estan produint en l’actualitat. Aquesta ha estat només una de les propostes que han sorgit a la darrera reunió de la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 que ha acollit avui l’Ajuntament de Mollet.

Durant la trobada, els impulsors del Hub B30 també han fet balanç dels primers onze mesos de funcionament de la nova plataforma. Uns resultats positius que fan que altres importants agents de recerca i innovació del territori també vulguin formar-ne part. Per aquest motiu, l’Associació Àmbit B30, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació Parc de Recerca UAB i Eurecat han signat un conveni de col·laboració que posa les bases per futures adhesions a la plataforma Hub B30.

L’objectiu del Hub B30 és el de promoure la innovació del territori, oferint respostes innovadores, basades en la interacció i col·laboració entre experts, per tal de millorar la competitivitat d’aquest marc geogràfic.

 

Notícies relacionades:
Es crea el Hub B30 per promoure la innovació a les empreses i les institucions

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]