El jardí del Casal Cultural acull el pessebre de l’Isidre i la Lidia

Aquests dies segurament que en moltes cases s’ha fet el pessebre, una tradició que continua en el territori. Perquè no es perdi el jardí del Casal Cultural des de fa quatre anys acull un pessebre especial. El fan cada any una parella de molletans.

La Lidia Falcón i l’Isidre Ribas són una parella molletana que fa més de quaranta anys que fan el pessebre. I des de fa quatre anys aquest matrimoni és l’encarregat de fer aquest que hi ha al jardí del Casal Cultural. Per aquesta tradició es porta fent a casa seva i ara volen que no es perdi en el municipi.

El mes de novembre comencen a treballar cada dia per tenir enllestit aquest pessebre. La casa del naixement és la més antiga d’aquesta instal•lació.

De cara l’any vinent, l’Isidre i la Lidia ja tenen pensat afegir una figura més, la del tió. Durant aquesta setmana algunes escoles han visitat aquest pessebre. I una de les figures més buscades pels més petits és el caganer. L’Isidre i la Lidia també tenen les seves figures preferides.

Aquest pessebre estarà en el jardí del Casal fins després de Reis. Aquest cap de setmana també es pot visitar i coincidirà amb la fira d’artesania i les activitats de Nadal del jardí del Casal.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail