Mollet del VallèsMunicipisNotícies

El Juvenil del Mollet cau davant el Barça B a l’últim partit de l’any

El Juvenil del Mollet acaba la primera volta de la lliga amb una derrota per 1 a 3 davant el Barça B. Els blaugranes han fet el 0 a 1 al minut 2 de partit amb una rematada de cap de Josep Jaume. Un partit on el Barcelona ha tingut el la possessió fins al final, però el Mollet ha sabut plantar cara al líder.
Al 30, Gabriel Jesús empata el partit amb una rematada que supera el porter blaugrana. El partit s’ha trencat al minut 69 quan l’àrbitre xiula penal favorable als culers per mans dins l’àrea. Altimira enganya Beltrán i torna a avançar el seu equip al marcador amb l’1 a 2. Al 76, Raul Moro fa una passada entre línies a Diego López que, aquest cop, sí aconsegueix superar al porter molletà anotant l’1 a 3. Quan faltaven 5 minuts pel final, Bertrán veu una targeta groga i torna a haver-hi penal favorable al Barça. En aquesta ocasió l’encarregat de llançar-lo és Raul Moro, que rellisca i el porter blanc-i-roig atura la pilota sense problemes. Els homes de Quim Ruiz han tingut la seva al 88 amb una rematada de cap d’Iker que impacta al travesser. I d’aquesta manera s’ha arribat al final amb l’1 a 3 al marcador.

El pròxim partit del Juvenil del Mollet serà al gener. El conjunt molletà començarà la segona volta de la lliga al Germans Gonzalvo davant el Badalona.