El martorellenc Josep Escarré guanya el premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil

És un fragment de l’inici de la novel·la ‘No podria ser més feliç’ del martorellenc Josep Escarré. El seu relat ha estat el guanyador de la quarta edició del Premi Altea de Narrativa Juvenil i Infantil d’Alacant. Per Escarré aquesta és la primera vegada que escriu una novel·la juvenil.

Una història d’intriga emocional que ens transporta cap a la dècada dels anys vuitanta quan al protagonista, un noi adolescent, els seus pares li expliquen que es volen separar. En aquesta ocasió, Josep Escarré, ha volgut escriure una història adreçada als joves fugint dels relats de fantasia.

L’escriptor Josep Escarré és periodista i traductor. Ha publicat tres llibres: l’assaig ‘El Geni de Hithcock a la Televisió’, el recull de contes ‘Histèries de Nova York’ i com a coautor ha escrit l’obra de teatre ‘Tres en Ratlla’. Una de les seves aficions són els concursos de preguntes i respostes, on fa set anys va participar en el programa televisiu ‘Saber y Ganer’ i va estar concursant quaranta programes. Tot un repte que fa encara que avui el reconeguin pel carrer.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail