El mercat ambulant de Mollet ha tornat aquest dimarts als carrers de la ciutat

Després de 6 setmanes de suspensió el mercat ambulant ha tornat aquest dimarts als carrers de Mollet. Ho ha fet amb mesures anti-covid com, per exemple, control d’accés a les entrades principals on es reparteix gel hidroalcohòlic als compradors i es recorda que és obligatori l’ús de la mascareta. Les parades de fruita i verdura continuen ubicades al mateix carrer de sempre, a l’avinguda Llibertat. Els clients habituals d’aquestes parades trobaven a faltar el mercat setmanal.

Les parades de tèxtil i parament de la llar, s’han muntat al lloc on ho anaven fent els darrers mesos, als carrers Ramon Casas, carrer de les Ordidores i avinguda de Rabassaires. Aquesta ubicació no convenç a alguns paradistes, que asseguren que la tornada ha estat agredolça. Però molts compradors no han fallat a la cita setmanal amb el mercat.

El mercat no sedentari de Mollet es va deixar de fer el passat 20 d’octubre seguint les recomanacions de la Diputació de Barcelona que aconsellaven no organitzar-los en aquells municipis que tenen mercats de més de 100 parades.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail