El Mercat de Martorelles organitza un maridatge de vins i turrons de proximitat

El Mercat de Martorelles manté les activitats gastronòmiques per donar a conèixer els productes de proximitat. Els darrers protagonistes han estat dos productors baixvallesans que participen sovint en aquests esdeveniments: El Celler de Can Roda i el Forn Prat de Mollet.

Sovint els vins es mariden amb formatges, embotits o menjars cuinats. Però també es poden servir acompanyats de dolços com ara torrons. Per aquest motiu el Celler de Can Roda de Martorelles ha unit esforços de nou amb el Forn Prat i han organitzat una mostra dels seus productes. La proposta principal és un escumós de pansa blanca que podria maridar amb molts tipus de torró. Tot i això també hi ha altres begudes que poden jugar el seu paper.

A través d’activitats com aquestes el artesans poden donar a conèixer els seus productes entre la ciutadania i arribar a nous públic.

A banda de torrons, el Forn Prat també ha exposat altres productes típics del Nadal com són els polvorons i les neules.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail